TVÅ TIPS FÖR ATT KÄNNA SIG LITE MER HEL

Jag tänker bara direkt anta att fler än jag har haft en genomgående känsla av att vara delad i två delar. Den där känslan som gör att man tycker ens röst låter hemsk på inspelningar och att man inte känner igen sig själv på film. Det som gör att man blir ledsen på riktigt när man ser bilder på en själv som andra tagit, och man tänker; ser jag verkligen ut sådär? 
Ja. Vi ser ut sådär. Vi låter sådär. Men det är inget negativt. Det känns bara så eftersom vi är ovana. Så här kommer två tips som hjälpte mig att koppla ihop mig själv.
 
1. Vara mycket naken framför speglar. Jag har tyckt att det är jättejobbigt att se mig själv naken i spegeln, verkligen jättejobbigt. Men det gör jag inte längre, för jag har tränat bort det. Förr undvek jag speglar, sen bestämde jag mig för att vänja mig av med att ogilla min kropp. Börja vara avslappnad med dig själv. Det är ingen där som kan se dig, titta på dig själv bara. Gör det till en vana. Klä av dig och klä på dig framför en spegel. Dansa naken framför spegeln när du torkar deo. Släpp de kritiska ögonen och acceptera din kropp. Bedöm den inte. Stämpla inte din nakna kropp som rätt eller fel, bra eller dålig. Du kommer aldrig komma över rädslan att andra ska döma dig om du inte först lär dig att inte döma dig själv. 
 
2. Prata i telefon framför en spegel. Japp, mer speglar!!! Se dig själv prata och skratta och bete dig som du gör hela tiden, när du inte kan se dig själv. Lär dig dina ansiktsuttryck så kommer de inte se konstiga ut på bild sen. Kom ihåg att alla runt om kring dig ser dig sådär jämt, det är inget fel på hur du ser ut, det är bara du som är ovan. 
 
Ville bara skriva ett snabbt inlägg för jag såg att vi fått kommentarer om att nån saknade oss. SÅ KUL!!! Love you anonymis

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så roligt att ni är tillbaka! Bra text!

Svar: Tack så mycket!!! kul att det uppskattas
girlpowerclash.blogg.se

2013-11-27 @ 17:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0